Het Zevende Zintuig

Leverancier van Droomwerelden

Beeldjutters brengt verhalen tot leven. Uw thema verwerken wij tot een interactieve beleving.

Wij maken droomwerelden door locaties uit te lichten met videoprojecties. We projecteren bewegende beelden op tafels en muren, gevels en bomen, raamkozijnen en andere objecten. De ruimte wordt volledig omgetoverd tot een magisch schouwspel waar de bezoeker helemaal in op kan gaan.

Wij dompelen uw gasten onder in visuele poëzie:
• productlanceringen
• congressen en seminars
• bedrijfs- en themafeesten
• bruiloften

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Landschapslumen

PROJECTIEWERELD

Ontdek de indrukwekkende videoprojecties op de bomen, het gras en de struiken. Uw bos, park of tuin wordt omgetoverd tot een wereld vol magische scènes die uw gasten verrassen en doen verwonderen.

Jazz Maastricht

VIDEOMAPPING

Beeldjutters projecteert op alles wat je maar kan bedenken, bijvoorbeeld raam- en deurkozijnen als omlijstingen van beelden die binnen en buiten subtiel tot leven komen.

Eetbeleving

EETBELEVING

Genieten van een bourgondisch diner omringd door videoprojecties. Betoverende beelden op de tafel veranderen bij ieder gerecht van sfeer. Een beleving van smaken, videoprojecties en soundscapes.

Landschapslumen

AREA

Van visuele aankleding tot een complete beleving met warme klanken, dans en theater en een houten Juttersbar. Beeldjutters neemt een plek onder handen en tovert deze om tot een betoverende festival area.

Maatwerk

INTERACTIEVE PRESENTATIES

Wij dompelen uw bezoeker volledig onder in een audiovisuele droomwereld. Uw thema verwerken wij tot een interactieve beleving. Voor unieke presentaties en activaties.

Bruiloft Nienke en Joost

MAATWERK

Beeldjutters denkt graag met u mee over de mogelijkheden van videoprojectie. Wij toveren de ruimtes om tot een feestelijke locatie, een mysterieuze plek, een herkenbare of juist verrassende omgeving. Van klein en intiem tot groots en allesomvattend, voor een budget dat past bij uw wensen.